PALVELUT

Jalkojen hoito sisältää jalkojen tutkimisen, virheasentojen selvittämisen, jalkojen kylvettämisen, iho- ja kynsiongelmien hoitaminen, mahdollisten kevennysten tekeminen sekä rasvaushieronta. Jalkahoidon kesto jalkojen kunnosta riippuen 45-60 min.
Jos kyseessä ovat jalat, jotka vaativat erittäin vaativan jalkahoidon, hoidon pituus on 60-90 min, on hinta hieman korkeampi.

Känsän tai kovettuman poistaminen sisältää jalkojen kylvettämisen, mekaanisen känsän tai kovettuman poiston sekä rasvaushieronnan. Hoidon yhteydessäkevennysmahdollisuutta, jotta kovettuma/känsä ei enää muodostuisi. Känsän poiston jälkeen alueen kevennys. Hoitoaika noin 30 min.

Sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoito tapahtuu titaanilangalla. Titaanilanka liimataan kynnen päälle ja liima kovetetaan valokovettimella. Titaanilanka on kynnellä 1-2 kk, jonka jälkeen lanka uusitaan. 

Sienikynsien tai paksuuntuuntuneiden kynsien hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien puhdistuksen ja ohennuksen sekä tarvittaessa kynsien leikkauksen. Lopuksi kynsille laitetaan teepuuöljyä. Hoitoaika noin 30 min. 

Silikoniorteesit tehdään yksilöllisesti vaivaivaisenluun tai vasaravarpaan oikaisemiseen. Silikoniorteeseilla voidaan myös suojata esimerkiksi varpaita erilaisilta paineilta tai kengän hankaukselta. 

Lahjakortti on saajalle mieluisa lahja.  

Saatavilla myös erilaisia puettavia tai liimattavia kevennystuotteita.

Valikoimissa myös paljon erilaisia hoitotuotteita jalkojen omahoitoon mm. Peclavus- jalkahoitosarja sekä Flexitol- jalkarasvat. Saatavilla myös varpaiden väliin lampaanvillaa.

Myynnissä myös terapiapalloja ja jumppanauhoja jalkajumpan tueksi.