PALVELUT

Jalkojenhoito /Kynsienhoito

* Jalkojenhoito sisältää lyhyt jalkojen kylvetys, kynsien puhdistus, tarvittaessa ohennus, leikkaus ja siistiminen. Ihon tarkastus ja iholta karheuden ja kovettumien/känsien poistaminen. Ihon rasvaushieronta ja lampaanvillat varpaiden väliin. Jalkojenhoito-ohjeet ja tarvittaessa jalkajumppaohjeet. Jalkojen virheasennot ja niihin ratkaisuehdotus. Kesto n. 45-60 min jalkojen kunnosta riippuen. 

* Kynsienhoito sisältää kynsien puhdistuksen, tarvittaessa ohennuksen, leikkauksen ja siistimisen. Jalkojen rasvaus ja villat varpaiden väliin. Halutessa lakkaan kynnet. Kesto n. 30 min. 

Sienikynnenhoito-

paketti

sisältää kynsien puhdistuksen ja ohennuksen sekä tarvittaessa kynsien leikkauksen. Hoitoon kuuluu myös jalkojen rasvaus ja villat varpaiden väliin. Pakettiin kuuluu myös kotihoito-ohjeiden antaminen ja kynsisieni hoitoaine Abisin pihkalakka.

Hoitoaika noin 30 min. 

Liuska kynnenoikaisu

Oikaisuhoito tapahtuu liukalla. Liuska pysyy kynnen pinnalla 1½-2 kk, jonka jälkeen hoito uusitaan mikäli tarpeen. Liuska on hyvin huomaamaton kynnen pinnalla.  

Silikoniorteesit

tehdään yksilöllisesti vaivaivaisenluun tai vasaravarpaan oikaisemiseen. Silikoniorteeseilla voidaan myös suojata esimerkiksi varpaita erilaisilta paineilta tai kengän hankaukselta. 

JOBST hoitosukat

Hoitosukat Jobst Opaque

Pyörökudottu lääkinnällinen ja tyylikäs hoitosukka. Korkeakuitulanka ja innovaatinen neulontatekniikka tekee JOBST Opaque sukista erittäin pehmeät, erityisesti sisäpuolelta.

  • Pehmeä, ihoystävällinen, peittävä ja kestävä
  • Helppo pukea päälle
  • Polvisukkaa on saatavilla SoftFit-reunalla, silikonireunalla tai ilman silikonireunaa
  • Avo- tai umpikärkisenä
  • Myös mittatilaustuotteena