PALVELUT

Jalkojen hoito 

sisältää jalkojen tutkimisen, virheasentojen selvittämisen, jalkojen kylvettämisen, iho- ja kynsiongelmien hoitaminen, mahdollisten kevennysten tekeminen sekä rasvaushieronta. Jalkahoidon kesto jalkojen kunnosta riippuen 45-60 min.
Jos kyseessä ovat jalat, jotka vaativat erittäin vaativan jalkahoidon, hoidon pituus on 60-90 min, on hinta hieman korkeampi.

Känsän tai kovettuman poistaminen

sisältää jalkojen kylvettämisen, mekaanisen känsän tai kovettuman poiston sekä rasvaushieronnan. Hoidon yhteydessäkevennysmahdollisuutta, jotta kovettuma/känsä ei enää muodostuisi. Känsän poiston jälkeen alueen kevennys. Hoitoaika noin 30 min.

Sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoito

 tapahtuu titaanilangalla. Titaanilanka liimataan kynnen päälle ja liima kovetetaan valokovettimella. Titaanilanka on kynnellä 1-2 kk, jonka jälkeen lanka uusitaan. 

Sienikynsien tai paksuuntuuntunei-den kynsien hoito 

sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien puhdistuksen ja ohennuksen sekä tarvittaessa kynsien leikkauksen. Lopuksi kynsille laitetaan teepuuöljyä. Hoitoaika noin 30 min. 

Silikoniorteesit 

tehdään yksilöllisesti vaivaivaisenluun tai vasaravarpaan oikaisemiseen. Silikoniorteeseilla voidaan myös suojata esimerkiksi varpaita erilaisilta paineilta tai kengän hankaukselta. 

Lahjakortti

on saajalle mieluisa lahja.  Lahjakortin voit myös ostaa puhelimitse.